REIDUN & PER ELSKER MUSIKALER
År: 2013

En kjærlighetsfull og leken hyllest til musikalen!


Hva skjer når to av Norges beste og mest allsidige sangere møtes for å leke seg frem til en forestilling med musikallåter? Opera- og musikalsangeren Per Vollestad ringer sangerinnen og musikalartisten Reidun Sæther for å leke med ideer og muligheter til en forestilling. I REIDUN & PER ELSKER MUSIKALER opplever du de to fremføre de beste låtene fra de største musikalene i en kjærlighetsfull og leken hyllest til en sjanger både de og publikum elsker!


Per Vollestad har ikke jobbet med Reidun Sæther siden de spilte sammen i Cats for fire år siden. Så får Per en vill idé. En flyvetanke. Han kontakter Reidun med ideen om en forestilling…

Slik starter drømmen og tanken om en musikalforestilling for to som elsker sjangeren. Bli med på Reidun og Pers lek med klisjeer, drømmeroller og fråtsing i kjente musikallåter. I havet av kjente låter er det mange de absolutt VIL gjøre, noen de (tror) de IKKE vil gjøre og en del de tenker at de absolutt ALDRI skal gjøre. Vi garanterer at kvelden med Reidun og Per blir en feiring av musikalenes verden som vil inneholde store slagere fra populære musikaler!

 

Med Reidun Sæther og Per Vollestad

 

Manuset er skrevet av Runar Borge - en nestor innenfor musikalsjangeren i Norge. Regien er ved Mattias Carlsson og musikalsk ansvarlig er Hans Einar Apelland.

 

Turnépremiere på Lillestrøm Kultursenter onsdag 11. september 2013.

Se spilleplan for turné her: SPILLEPLAN - TURNÉ

 
INFO
CAST
Kontakt
Tlf: 23 23 85 00
postkasse@thalia.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev! Skriv inn din e-postadresse i feltet under!

Innmeldingen/avmeldingen må bekreftes per e-post.