Pappa!
År: 2010

Hvem sin idé var egentlig denne familieforøkelsen og hva skjer når to blir flere? Dette skal Sven Nordin finne utnår han entrer scenen med det humoristske showet PAPPA! Forestillingen følger i samme spor som suksessforestillingen Hulemannen, som er blitt spilt over 300 ganger og sett av over 150 000 publikummere.


– Kona mi, Torild og jeg spesielt hadde gledet oss til roligere dager nå som tvillingene er blitt voksne og flyttet ut, men nå blir temaet om vi ikke snart burde bli besteforeldre brakt på banen. Dette er utgangspunktet for forestillingen PAPPA! hvor jeg gjennom tilbakeblikk mimrer over våkenettene, hormoner, ”trille- trender”, i det hele tatt, hva kvinnen og mannen går igjennom når familien skal utvides, sier Sven Nordin.

For når to blir til fire er det mange rare tanker som farer gjennom hodet til en blivende far. Bleieskift og våkenetter virker liksom så fjernt bare måneder tidligere, men plutselig er en annen virkelighet deiset ned i hodet på den nybakte faren. Dette blir det gjenkjennelig humoristiske situasjoner og tanker av, som Sven Nordin har samlet i sitt nye show PAPPA!

 
INFO
CAST
PRESSEBILDER
FILMKLIPP
Kontakt
Tlf: 23 23 85 00
postkasse@thalia.no
Meld deg på vårt nyhetsbrev! Skriv inn din e-postadresse i feltet under!

Innmeldingen/avmeldingen må bekreftes per e-post.